Regisztráció

Sikeres regisztráció után kapni fogsz egy email-t az most megadott email címedre. Amennyiben nem találod a levelet a Beérkezett üzeneteid között, érdemes a Spam/Promóciók mappában is megnézni azt.

*A timer12.hu honlap alkotói és tulajdonosai kijelentik, hogy az itt felsorolt életmód tanácsokkal nem kívánnak kezelni, gyógyítani vagy prognosztizálni egyetlen betegséget sem, a honlap célja a tájékoztatás. Minden a Timer12.hu lapon olvasható információ alkalmazását előbb egyeztesse orvosával.

Rólunk mondják

 1. Oláh János

  Hasznos volt a program abból a szempontból is, hogy hitelesnek tűnő forrásból több lehetséges összetevőre ráirányították a figyelmem. Rendszeresebben mozgok és jobban alszok. Az időben korlátozott étkezést LCHF étrenddel kombinálva sokat javult a közérzetem. (Már fulladási rohamok nélkül is be tudom kötni a cipőmet és folyamatos vérnyomás kontroll mellett elhagytam a vérnyomás csökkentő tablettámat is.) Beindult a lassú fogyás is úgy, hogy az egészet nem érzem megterhelőnek. (~ 10 kg, ez már talán a mérési hibahatárt meghaladó érték lehet…) A változás iránya jó, megpróbálok türelmes maradni. A nyári szabadságom idejére beterveztem néhány böjti napot is. Erről még nincs tapasztalatom, de sok pozitívumot hallok róla…

 2. Zsuzsanna Hegedus

  Csak ajànlani tudom mindenkinek! Követhető és pozitiv valtozasokat hoz az mindennapi èletbe. Gondolkodtam, van e valami negativ momentum….nem találtam egyet sem
  Köszönöm

 3. B. Viktória

  Köszönöm a programot, csupa hasznos tudásra tettem szert!

 4. József Kármán

  5 csillag számomra,

 5. P Betty

  Köszönöm szépen a programot! Februárban ösztönösen elkezdtem az időben korlátozott étkezést, március végén regisztráltam, máig 21 kilót fogytam. Az “égő” gyomor problémám megszűnt és aminek nagyon örülök nem hiányzik a csoki. Jól érzem magam! Hálás köszönet!

1 2 3 21
További vélemények

Megosztás