Rólunk mondják

Vélemények a Timer12 program résztvevőitől

 1. Oláh János

  Hasznos volt a program abból a szempontból is, hogy hitelesnek tűnő forrásból több lehetséges összetevőre ráirányították a figyelmem. Rendszeresebben mozgok és jobban alszok. Az időben korlátozott étkezést LCHF étrenddel kombinálva sokat javult a közérzetem. (Már fulladási rohamok nélkül is be tudom kötni a cipőmet és folyamatos vérnyomás kontroll mellett elhagytam a vérnyomás csökkentő tablettámat is.) Beindult a lassú fogyás is úgy, hogy az egészet nem érzem megterhelőnek. (~ 10 kg, ez már talán a mérési hibahatárt meghaladó érték lehet…) A változás iránya jó, megpróbálok türelmes maradni. A nyári szabadságom idejére beterveztem néhány böjti napot is. Erről még nincs tapasztalatom, de sok pozitívumot hallok róla…

 2. Zsuzsanna Hegedus

  Csak ajànlani tudom mindenkinek! Követhető és pozitiv valtozasokat hoz az mindennapi èletbe. Gondolkodtam, van e valami negativ momentum….nem találtam egyet sem
  Köszönöm

 3. B. Viktória

  Köszönöm a programot, csupa hasznos tudásra tettem szert!

 4. József Kármán

  5 csillag számomra,

 5. P Betty

  Köszönöm szépen a programot! Februárban ösztönösen elkezdtem az időben korlátozott étkezést, március végén regisztráltam, máig 21 kilót fogytam. Az “égő” gyomor problémám megszűnt és aminek nagyon örülök nem hiányzik a csoki. Jól érzem magam! Hálás köszönet!

 6. Fekete Erika

  Nagyon köszönöm ezt a hasznos programot! Nekem szinte egész nap nyitva volt a szám, mindegy volt hogy mit csináltam így nagyon hamar elfogyott a levegőm. Most szájtapasszal alszom és azzal tornázom. Csinálom a 24 órás böjtött, az esti relaxációt és szorgalmasan gyakorolom a lelegzet visszatartást. Tudom tartani 16-8-as ablakot az étkezésben. A feladataid kiegészítésére naponta használom a Kortalanul és a légzés ereje c, könyveket. Azt gondolom jól haladok. Nagyon hálás vagyok Neked és McKeown-nak ezekért a programokért. Fantasztikusan jó hatása van a közérzetemre, a testemre, a lelkemre. Jobbak és hatékonyabbak az edzéseim, ez már észrevehető az izmaimon is.A légzéstől sokkal frisseb és energikusabb vagyok, Teljesen meg vagyok győzve már most, hogy a helyes légzés fiatalít! És az étkezési időkorlát is fantasztikus! Elámultam, hogy ez mennyire lefaragja a hasi zsírt! Ja, és sokkal szebb vagyok, amióta mindig csukva van a szám!!!
  Nagyon- nagyon köszönöm!!!

 7. Erdélyi-Bogdán Ildikó

  Köszönöm, nagyon értékes információkat kaptam.

 8. K.K.Bea

  Köszönöm az információkat, nagyon sok összefüggést értettem meg és ez a program elinditott egy új úton, amiben máris jobban érzem magam.

 9. L. Csilla

  Könnyen kivitelezhető, a fokozatosság elveit követő program. Nekem nagyon bevált.

 10. Emese Bereczki Papp

  Bízom benne hogy ezzel a módszerrel elkerülhetem a jo-jo effektust, és a leadott kilók nem szöknek vissza! Eddig működik! Köszönöm a csapatnak!!

 11. Andiko

  Sok hasznos tudásra tettem szert. Köszönöm!

 12. Benke Bea

  A sok kis ismert puzzle darab összeállt… 👌

 13. Lendvai Katalin

  Nagyon jó kiindulás azoknak, akik komolyan szeretnének változtatni.
  Innentől már csak a kitartás és akarás szükséges. 🙂
  Még apró kísértések is beleférnek! 😉
  Köszönöm a lehetőséget!

 14. mária nagyné bubenkó

  Kicsit megkesve kezdem ,de nagy izgalommal ! Nagyon tetszik amit eddig teszteltem belőle . Az orrlégzés előnyös hatásai különösen !

 15. Kósa Ádám

  Jó kiindulás!

 16. Réh Gabriella

  Kiváló és alapos

 17. Román Balázs

  Remek rövid hírlevelek, hasznos tanácsokkal. Köszönöm!

 18. Surányi Erika

  Nagyon hasznos tanácsok.

 19. Edit

  Rácz Andrással kezdtem a keto januárt,tőle hallottam Lakatos Péterről és így jutottam el ide.Nagyon hálás vagyok mindkettőjüknek,igyekeztem a lehető legtöbb tanácsot ,szabályt betartani.Fogytam 6 kilogrammot,újra sportolok,időszakos böjtöt folytatok,heti egy 24 órás böjttel.63 éves vagyok,soha nem késő.Még egyszer köszönöm mindenkinek Üdvözlettel Edit

 20. Kiss Zsolt

  Sziasztok!

  Tavaly nyár közepén hallottam a programról először és már akkor felkeltette a figyelmemet. Egy barátom aki akkor már benne volt és csinálta a Timer 12 – öt, nagyon nagy lelkesedéssel mesélt nekem a módszerről, és az életmód váltásról amit magába foglal a program. Valahogy még is úgy alakult hogy nem kezdtem bele csak december közepén, igen pont az ünnepek előtt, azóta kitartóan csinálom. Itt jegyezném meg hogy tizennégy kilót sikerült leadnom. Vannak a programnak olyan részei amit sajnos nem tudtam elkezdeni, például a szaunázás mert hogy a jelenlegi helyzetben (korona vírus) erre most nincs lehetőség. Van egy óriási hátránya is, pont mielőtt ezt a levelet megnyitottam pakoltam ki a ruhás szekrényem és nincs olyan ruha amibe ne úgy néznék ki mint egy lelenc gyerek, vicces de nincs mit felvennem. Kicsit elszomorít hogy a ruhatáram kilencven százalékát ki kell cserélnem. Pedig lenne mit felvenni. Na de megérte!!! Ezt leszámítva azt kaptam a programtól amit ígért. Nagy örömmel folytatom. Köszönöm ezt a nagyszerű lehetőséget! Minden jót kívánok a további munkátokhoz!

  Üdvözlettel:

  Zsolt

1 2 3 6
További vélemények

Megosztás